Ploieşti: O bunică a fost atacată și mușcată de un câine

Ploieşti: O bunică a fost atacată și mușcată de un câine

Ieri după-amiază, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a fost chemat în ajutor pe strada Mărășești,pentru că o femeie a fost atacată și mușcată de un câine.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat prezența unei persoane de sex feminin, în vârstă de 83 ani, ce era mușcată de gamba piciorului drept, de către un câine de talie medie care ieșise din curtea unui imobil de pe strada respectivă.

Deoarece victima acuza dureri, polițiștii locali au apelat numărul unic de urgență 112,  iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova s-a prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale, femeia fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe în vederea efectuării de investigații.

Totodată, polițiștii locali au identificat proprietara câinelui în persoana numitei I.E, de 60 ani, ce a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 100 lei pentru ”lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”, în conformitate cu art. 2 pct. 17 din Legea nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, cu acordul proprietarei, patrupedul a fost transportat la adăpostul de câini de la Bucov.

Continuarea cercetărilor în acest caz se efectuează de către lucrătorii Secției nr. 3 Poliție.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-se-intorcea-noapte-spre-domiciliu-cand-un-necunoscut-i-a-cerut-telefonul-totul-a-luat-o-intorsatura-ciudata/?fbclid=IwAR0NM0QsCX_bA-KyccG-7LywjEuB7N4nVXTCIJagOSlcBYALzc5rNMUlz8Y

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here