logo
RNTV Live

Ploieștenii, invitați la teatru!

program_stagiune_teatru
Erika Stoica

Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, în perioada 11 – 17 septembrie

O săptămână în care ne vom binedispune și vom fi părtași ai elucidării mai multor situații misterioase care apar pe o scenă de teatru, vom călători în timp, ajungând până în perioada de glorie a Micului Paris, pentru a cunoaște o poveste de dragoste devenită legendă, și vom învăța cum iubirea poate schimba totul și cât de important este să privim dincolo de aspectul exterior.

MORI ODATĂ! – sâmbătă, 16 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu” – Premieră. O comedie cu intrigă polițistă ce explorează, cu umor, unele dintre fațetele mai puțin cunoscute ale scenei și dinamica din spatele cortinei, dezvăluind atât procesul creativ, cât și dramele personale care se desfășoară în culise, evidențiind conflictele, pasiunile și orgoliile ce pot apărea în timpul pregătirilor pentru un nou spectacol.

ZARAZA – duminică, 17 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Atmosfera Bucureștiului interbelic, cu istoriile sale care au dăinuit până în zilele noastre, și povestea unei iubiri imposibile, cea a frumoasei Zaraza, sunt aduse în prim-plan de artiștii Teatrului de Revistă Majestic, sub îndrumarea regizorală a lui Răzvan Mazilu.

FRUMOASA ȘI BESTIA – duminică, 17 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. O adaptare a binecunoscutei povești scrise de Charles Perrault, îndrăgită de generații întregi de spectatori, care urmărește aventurile lui Belle, în încercarea de a-și salva tatăl de temuta Bestie, de care ajunge să se îndrăgostească, rupând astfel vraja care ținea captiv un prinț într-o înfătișare de fiară.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, tel. 0244 522 774, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

comunicat de presă

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor