Sony aduce jocuri clasice din PS1 și PSP pentru abonații PS Plus Premium, inclusiv titluri din seria Toy Story, iar ultima adiție pare să fie jocul PS1 „Buzz Lightyear of Star Command”, însoțit de două jocuri PSP, Thrillville și Thrillville: Off the Rails, conform unei evaluări în Taiwan

Consola originală PlayStation a fost lansată încă din 1994, așa că există, cu siguranță, mii de jocuri considerate clasice de către gameri.

De la revizuirea PlayStation Plus în 2022, Sony a readus jocuri clasice din generațiile PS1 și PSP pentru abonații PS Plus Premium. Recent, am văzut titluri precum Resident Evil: Director’s Cut, Syphon Filter, Tekken 2, Killzone: Liberation, MediEvil Resurrection și altele ajungând în serviciu.

Dacă vrei mai multe jocuri clasice pe PlayStation, atunci ai noroc, mai ales dacă ești fan al seriei Disney Pixar Toy Story; se pare că vei putea juca în curând trei pietre prețioase nostalgic prin intermediul PS Plus. Anterior, în 2022, jocul PS1 Toy Story 2 a fost lansat, alăturându-se lui Toy Story 3 (PS3).

De asemenea, merită menționat că atunci când apar clasicele PS1 și PSP, le poți achiziționa separat, fără o subscripție. Mai mult, dacă la vreun moment dat ai cumpărat un clasic PS1 sau PSP prin magazinele digitale ale PS3 sau PSP, acestea vor fi descărcabile fără costuri suplimentare odată ce apar pe PS5 și PS4. Zile fericite.

Acum, se pare că iubitul joc PS1, Buzz Lightyear of Star Command, este următoarea adiție PlayStation Plus, conform unei evaluări pe tabloul de clasificare din Taiwan, așa cum a observat Gematsu. Bazat pe un serial TV animat, Buzz Lightyear of Star Command a fost, de asemenea, lansat pentru PC, Dreamcast și Game Boy Color.

Mai mult, pare că Buzz Lightyear of Star Command va fi însoțit de două jocuri PSP, Thrillville și continuarea sa, Thrillville: Off the Rails, lansate în 2006 și 2007, respectiv. În acest moment, această știre nu a fost confirmată de Sony, dar atunci când un joc video este evaluat, este aproape sigur că va fi lansat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *