logo
RNTV Live

Planul Roșu de Intervenție activat. Posibilă intoxicație cu substanțe de curățare la o societate comercială de prelucrare a mobilei

accident rutier pe DN1 cu minor ranit
Erika Stoica

Autoritățile din județul Cluj au fost alertate cu privire la o posibilă intoxicație cu substanțe de curățare la o societate comercială de prelucrare a mobilei, situată în municipiul Câmpia Turzii. Potrivit informațiilor preliminare, 12 persoane, conștiente și cooperante, se plâng de stări de rău.

Pentru a asigura asistența medicală de urgență, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Cluj. Acest plan presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului pentru gestionarea situației.

În acest sens, au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție, inclusiv o mașină de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială destinată transportului victimelor multiple și trei ambulanțe SAJ. Misiunea este în desfășurare și autoritățile acționează pentru gestionarea situației într-un mod eficient și rapid.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor