Sursă: Antena 3 CNN

În cursul zilei de marți un microbuz plin cu copii s-a ciocnit de un autoturism, fiind activat planul roșu de intervenție.

Conform IGSU, în accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism. Accidentul s-a produs între localitățile Măgura și Ciuta, în județul Buzău.

Din cauza numărului mare de persoane implicate, a fost activat planul roșu.

Din ultimele informații, la UPU au ajuns 9 persoane: doi adulți și șapte copii. Pentru cel de-al șaptelea copil ambulanța a fost chemată acasă și a fost transportat la spital.

Antena 3 CNN: „La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD”

În urma accidentului, traficul a fost restricționat pe drumul DN10.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 10 Buzău-Brașov, în apropierea localității Măgura, județul Buzău, a avut loc o coliziune între un microbuz școlar, în care se aflau 8 elevi, și un autoturism.” informează Infotrafic.

‎Sursă: Antena 3 CNN

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *