Drama tinerilor prinşi în capcana traficului de carne vie prezentată în piesa „O pradă mult prea uşoară”. Iubitorii de teatru au ocazia să vadă în premieră, în 10 iunie 2023, „O pradă mult prea uşoară”, povestea bazată pe fapte reale a unei tinere care, fără să îşi dea seama, cade în capcana traficanţilor de carne vie.

Interpretarea piesei este realizată de cursanţi de la Hei, Broadway Acting School Ploieşti, elevi adolescenţi şi tineri, care au pus multă pasiune la fiecare repetiţie. Regia este semnată de Cătălin Dupu, autorul cărţii „O pradă mult prea uşoară”, după care s-a realizat şi dramatizarea.

Pentru cei pasionaţi de genul poliţist, amintim că textul este a XXII-a scriere publicată, legată de Comisarul Voinescu.

Domnul Cătălin Dupu a vorbit în exclusivitate pentru Republika News despre piesa de teatru „O pradă mult prea uşoară”.

De ce tinerii, părinţii şi profesorii ar trebui să vadă piesa?

Este recomandat ca piesa să fie văzută de cât mai multă lume, mai ales de cei care sunt posibile ţinte ale celor implicaţi în traficul de carne vie. Sunt prezentaţi paşii pe care îi poate face cineva, fără să realizeze, şi astfel să cadă în capcană. Am realizat şi un scurt-metraj cu aceeaşi temă, tocmai pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulţi.
Piesa „O pradă mult prea uşoară” cuprinde scene dramatice, momente coregrafice, dar şi momente comice, toate unindu-se într-o invitaţie la a face împreună o societate mult mai bună.

Premiera are loc în 10 iunie 2023, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar cei interesaţi de Hei, Broadway Acting School Ploieşti, pot afla detalii după eveniment.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *