Featured Video Play Icon

O pierdere imensa pentru o familie indurerata si o comunitate care astepta cu sufletul la gura proiectele edilului ales. Decesul lui Emanoil Savin, pentru care s-au decretat doua zile de doliu in statiunea Busteni, ridica acum semne de intrebarea despre viitorul statiunii montane. Autoritatile trebuie sa decida acum modul in care se va alege un nou primar in orasul de la poalele muntilor. Ceea ce nu pot fi rezolvate prin reguli clare sunt regretele celor care l-au cunoscut pe Emanoil Savin. Un om bun, care a ajutat pe oricine i-ar fi cerut sprijinul si care a fost condus miercuri pe ultimul drum.

Tacerea s-a asternut pe statiunea de la poalele muntilor. O pierdere imensa suferita de o comunitate care l-a ales pe Emanoil Savin, pentru fuctia de primar al orasului Busteni, la alegerile din 9 iunie, intr-o proportie de 37,82% din voturi. Toti cei care l-au cunoscut pe fostul edil vorbesc despre el ca fiind un profesionist, mai intai de toate.

Actualul Consiliu Local al orasului Busteni a adoptat o hotarare prin care a decretat zilele de 7 si 8 august, zile de doliu in localitate. In mod normal, potrivit legii la nivelul stațiunii urmeaza sa fie organizat un nou scrutin pentru alegerea viitorului primar.

By Costin