logo
RNTV Live

Piedone câștigă sprijinul Partidei Romilor: O victorie majoră

piedone
Theo Tănăsescu

Nicolae Păun, liderul Partidei Romilor “Pro Europa”, s-a alăturat PUSL și îl va sprijini pe Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Capitalei. Cu toate acestea, Păun va rămâne în funcția de lider al Partidei Romilor și va continua să ofere sprijin comunității de etnie romă.

”Presedintele asociației Partida Romilor “Pro Europa”, Nicolae Păun,  a semnat documentul de adeziune la PUSL. Acesta va merge în campania electorală alături de președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Popescu Piedone. Este pentru prima data când Nicolae Păun semnează un document de adeziune politică. Acesta își va păstra în continuare calitatea de președinte al Partidei Romilor la nivel național.

“Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste și liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul și în primul rând de problemele oamenilor aflați la nevoie. De acest lucru are nevoie țara noastră, de oameni care își iubesc și își ajută aproapele. Primarul Sectorului 5, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal este un lider aproape de oameni! Acesta este motivul pentru care am decis să mă alături echipei PUSL! Totodată, pentru că sunt locuitor al Sectorului 5, îl susțin pe Vlad Popescu Piedone pentru funcția de primar al sectorului, pentru că știu că este un tânăr ambițios, cu multă putere de muncă, care cunoaște foarte bine problemele din teritoriu!”, a transmis Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor