logo
RNTV Live

“Piedone, asemănător cu Șoșoacă, dar cu barbă”: Liderul PMP își bate joc de “favoritul” la Primăria Capitalei

eugen_tomac
Theo Tănăsescu

Potrivit președintelui PMP, Eugen Tomac, PSD și PNL au înregistrat o scădere de zece procente în sondajele interne ale Alianței Dreapta Unită. El remarcă că observă în rândurile celor două partide “isterie și criză”, în legătură cu sprijinul acordat candidatului lor la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

Eurodeputatul îl ironizează la RFI și pe Cristian Popescu Piedone: “Un fel de Șoșoacă cu barbă”.

Eugen Tomac spune că “domnul Piedone este un fel de Șoșoacă cu barbă, nu aduce nimic nou pe scena politică, și-a atins limitele și de primar de Sector (…). Indiscutabil că există un public care asta așteaptă, asta primește (…). Domnul Piedone le dă bătăi de cap celor de la PSD și PNL, care evident că în momentul de față și-au suspendat oficial campania pe București, observăm cum candidatul domniilor lor nu mai face deloc campanie electorală sau preelectorală, ceea ce înseamnă că aceste speculații de presă din ultima perioadă au un fundament real și anume că PSD și PNL iau în calcul schimbarea strategiei pentru București”.

Președintele PMP crede că “în momentul de față, în birourile domnului Ciolacu și domnului Ciucă este foarte multă isterie și criză, pentru că au o criză politică uriașă. Noi am observat, din analizele pe care le avem, că de când au anunțat listă comună PSD-PNL, s-au prăbușit cu 10% din intenția de vot, avem și noi analizele noastre, pe care le facem săptămânal”.

Cristian Popescu-Piedone conduce în intențiile de vot pentru Primăria Capitalei cu 38%, urmat de Nicușor Dan cu 27%, iar Cătălin Cîrstoiu are 23%, susțin datele unui nou sondaj, realizat de CURS și publicat marți, 16 aprilie. Rezultatele sondajului, care a fost realizat în perioada 2-9 aprilie

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor