Sursă foto: Prosport

După victoria cu CS Mioveni, scor 2-0, care a fost de asemenea al treilea meci la rând câștigat de Petrolul Ploiești, Constantin Budescu, cel mai bun om al partidei, a oferit declarații încrezătoare cu privire la viitorul clubului prahovean.

Petrolul conduce play-out-ul campionatului, cu 27 de puncte, unul peste FCU Craiova, și o distanță de 8 puncte față de prima poziție de baraj, notează GSP.

Ploieștenii au prins aripi după această serie, iar Budescu spune că, sezonul viitor, planul principal este clasarea pe un loc de cupă europeană!

„După astea 3 rezultate putem spune că ne batem acolo, sus. Nu ne dăm la o parte dacă vom fi acolo, cu șanse să jucăm barajul.

Este important să ai stabilitate financiară la club. Am trecut prin momente delicate, sperăm să nu se mai întâmple și ca această echipă să se bată la play-off. De ce nu?, să joace în Europa.

Eu la asta mă gândesc, nu m-am gândit niciodată că o să lupt la evitarea retrogradării, chiar dacă au fost probleme. Ne dorim mai mult, la anul sperăm să ne batem pentru Europa. Avem condiții, stadion, suporteri, suntem la o echipă de tradiție care trebuie să se bată an de an cel puțin pentru Europa, a spus Budescu la flash-interviu.

„Mă bucur că am înscris și am oferit o pasă de gol. Important este că am și câștigat”Constantin Budescu

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *