logo
RNTV Live

Petrolul s-a distrat și la Mioveni! (GALERIE FOTO)

mainmiovenipet
Cristian Anghelescu

Petrolul s-a distrat și la Mioveni! (GALERIE FOTO)

Partida dintre CS Mioveni și Petrolul s-a disputat pe arena centrală a orașului. Un teren foarte bun și o vreme excelentă pentru fotbal au reprezentat condițiile perfecte pentru un joc dominat de elevii lui Tavi Grigore.

Meciul propriu-zis

Meciul a debutat cu o ocazie mare de gol a lui Tudor Saim (2), acesta reluând cu capul, din 6 metri, un balon centrat perfect de către Arnăutu.

În minutul 14, Chindriș a șutat ca din tun, de la 30 de metri, dar mingea a ocolit butul stâng pentru numai câțiva centimetri.

Petrolul a trecut la conducere la scurtă vreme după cesoarele a ieșit din nori. Era minutul 27 atunci când, după un balon centrat perfect de S. Tudor, ARNĂUTU a marcat, cu capul, din 6 metri: 0-1!

Cu 11 minute înainte de pauză, Frâncu a fost înlocuit cu N. Popescu, din păcate accidentarea apărătorului recidivând.

În minutul 41, la o greșeală a lui Velisar, vârful argeșenilor, Mormolea, a rămas singur la 11 metri dar mingea împinsă spre… 1-1 a ocolit bara stângă! Mare ocazie de egalare!

Mitanul secund a debutat cu două mari ocazii de gol, câte una la fiecare poartă. Prima dată Antoche a reluat cu capul, din 6 metri, un balon excelent centrat de N. Popescu (55), doar “transversala” opunându-se majorării scorului.

După câteva secunde, profitând de lipsa apărătorilor ajunși… atacanți, Arsenică a ajuns față în față cu Bolboașă dar a șutat cu ochii închiși, exact pe plonjonul acestuia!

În minutul 56, din lovitură liberă directă de la 20 de metri, N. POPESCU a marcat în stânga lui Preda: 0-2!

Iar, după alte 5 minute, plecat din flancul drept la pasa lui S. Tudor, același N. POPESCU a șutat în dreapta portarului: 0-3!

Culisele partidei

  • Prezenți la meci, suporteri ai ambelor peluze ploieștene au făcut un show sonor de excepție, sloganurile Petrolului fiind transmise cu repeziciune de la o grupare la alta! Superb!
  • Meciul de la Mioveni a fost urmărit de conducerea Veolia și câțiva apropiați ai conducerii clubului din colțul tribunei principale. Mădălin Mihailovici&Co. au aplaudat în picioare golurile “lupilor” și s-au extaziat după un meci câștigat la scor de forfait!
  • Pe drumul spre Mioveni, la o benzinărie aflată pe autostradă la km 80, avocatul Petrolului, Dragoș Ferariu, s-a oprit să bea o cafea. Decizie dovedită a fi complet neinspirată de vreme ce, la ieșirea din unitate, și-a văzut mașina avariată! Ghinionul a fost maxim, un autoturism care venea dinspre București fiind proiectat dintr-o groapă din fața benzinăriei direct în mașina sa! Din păcate, viteza a curmat viața unei tinere aflată în mașina răsturnată atât de urât…

Casetă

CS Mioveni – Petrolul Ploiești 0-3 (0-1)

Stadion: „Orășenesc” Mioveni. Spectatori: circa 800. Marcatori: Arnăutu (27), N. Popescu (56, 61)

CS Mioveni: Preda (cpt) – Lazăr, Boșneag, Bălan, Alexe (79 Tărâță) – Mierlea, Comănescu – Mincă, Arsenică, Fulga (67 Marinescu) – Mormolea. Antrenor: Marius Stoica.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Catană (46 Puchea), Antoche, Frâncu (34 N. Popescu), Velisar – Olaru (46 Puchea), Chindriș – Ciocâlteu, Cl. Tudor (cpt) (79 Stănescu), Saim Tudor – Arnăutu (79 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonașe galbene: Alexe (53), Mormolea (55)

Au arbitrat: Ionuț Constantinescu – Florian Alexandru Vișan (ambii din Galați) și Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi)

Observatori: Petre Radu și Victor Radu (ambii din București).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor