Petrolul a inregistrat a cincea remiza in ultimele sase etape de campionat. Partida cu UTA Arad s-a terminat cu scorul de 0-0. Petrolul a coborat pe locul 7 in clasamentul Superligii, cu 16 puncte.

Petrolul Ploiesti a reusit doar o remiza alba cu UTA Arad pe stadionul Ilie Oană, la capatul unui meci in care lupii au fost extrem de ghinionisti.

A fost a cincea remiza in sase etape de campionat, din cele 12 jocuri desfasurate pana acum in actuala editie a Superligii.

În prima repriză, Alexandru Musi a deschis scorul, în minutul 12, însă reușita a fost anulată după consultarea sistemului VAR.  Lukas Zima a fost eroul „Lupilor Galbeni” la șuturile lui Micovschi și Cooper.

În repriza secundă, ambele echipe au ratat ocazii importante. Florin Iacob și Zima au intervenit excelent de fiecare dată. În minutul 78, Cooper a fost eliminat, iar „Bătrâna Doamnă” a jucat în inferioritate numerică.

În urma acestui rezultat, Petrolul Ploiești rămâne pe locul 6 în clasament, cu 16 puncte. De partea cealaltă, UTA Arad este pe locul 14, cu 10 puncte.

Urmează două săptămâni de pauză în campionat, timp în care Petrolul trebuie să se pregăteasca înaintea unor meciuri de foc cu  Universitatea Craiova, FCSB si Sepsi.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *