Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești a încheiat deplasarea de la Sf. Gheorghe cu un rezultat de egalitate, 0-0 cu Sepsi, și așteaptă acum celelalte rezultate ale etapei a 15-a pentru a afla dacă va începe sau nu returul sezonului regulat în zona de play-off.

Meciul de pe „Sepsi Arena” s-a încheiat fără goluri, reflectând astfel desfășurarea partidei – un joc precaut, timp de 90 de minute. Niciuna dintre echipe nu a părut dispusă să riște pentru a obține o victorie decisivă, rezultând un meci mai mult tactic, cu puține ocazii de gol.

Sepsi a avut câteva șanse notabile în prima repriză, cu șuturi de la distanță trimise de Ștefănescu (minutul 9) și Oroian (minutul 10), la care portarul Zima a intervenit bine. Petrolul a răspuns cu o apărare solidă și o abordare menită să anuleze atacurile gazdelor. Pe final, „lupii” ar fi putut să marcheze, după un șut-centrare periculos al lui Omrani, respins de sub transversală de Niczuly. Meciul s-a încheiat însă fără vreun nume trecut pe tabela de marcaj, încheind astfel, pentru ambele echipe, turul sezonului regulat.

Cu 21 de puncte obținute în 15 etape, Petrolul ocupă temporar locul al cincilea în clasament. Cu toate acestea, clubul prahovean este nevoit să aștepte rezultatele partidelor din restul etapei pentru a-și ști poziția înaintea începerii returului sezonului regulat.

Partea a doua a acestei faze a Superligii va începe chiar săptămâna viitoare, când echipa „galben-albastră” merge la Cluj pentru a juca împotriva Universității, într-un meci programat sâmbătă, la ora 14:00.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Petrolul 0-0

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian, Bălașa, Ninaj (60 C. Matei), Ștefan – Alimi, Kecskes – I. Gheorghe (75 R. Varga), Aganovic (88 Rondon), Ștefănescu – Safranko (60 Debeljuh). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Petrolul: Zima – D. Radu (83 Rădulescu), Papp, Meijers (cpt), Huja, Dumitriu – Jair, Jefferson (65 Seto), Diomande (71 Omrani), Grozav (83 Pedro Almeida)- Musi (65 Abuashvili). Antrenor: Florin Pîrvu.

Cartonașe galbene: Oroian (7), Ninaj (52) Fl. Ștefna (88)/Jefferson (12), Dumitriu (60), Omrani (87), Papp (90).

Au arbitrat: Horațiu Feșnic – Valentin Avram și Alexandru Cerei.

Rezervă: Cătălin Buși.

Arbitru VAR: Nicușor Fluieran.

Arbitru AVAR: Vladimir Urzică.

Observatori: Augustus Constantin și Viorel Anghelinei.

Foto: Bogdan Balas.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *