logo
RNTV Live

PETROLUL, JURNAL DE CANTONAMENT

Costin

Lupii galbeni au inceput in forta cantonamentul din Antalya. Cu doua antrenamente pe zi si multe meciuri scoala, elevii lui Florin Pirvu se pregatesc de primul amical al stagiului de pregatire. Primul meci al Petrolului va avea loc pe 11 ianuarie, cu Debrecen ocupanta locului 5 din  prima liga maghiara. 

Zile intense pentru jucătorii Petrolului aflați în cantonament în Antalya. Elevii lui Florin Pîrvu a început cu două antrenamente zilnice, dar si cu jocuri scoală.

„Lupii” s-au împărțit în două echipe și  pe parcursul a două reprize de câte 30 de minute fiecare au participat la un joc de antrenament, avându-l pe Florin Pîrvu în mijlocul lor, în rol de arbitru dar și de antrenor.  Tehnicianul a oprit partida pentru a le oferi indicații atunci când a considerat că este cazul.

Au fost si goluri, trei la număr, seria fiind deschisă de către Mario Bratu, tânărul mijlocaș care a revenit cu toate forțele la antrenamentele Petrolului, după mai bine de jumătate de an de stat în afara terenului!  Si Gicu Grozav a marcând din penalty, iar pentru cea de a doua echipă a Lupilor, golul a fost înscris de  Jefferson Jr., tot dintr-o lovitură de pedeapsă.

În prima dintre echipe au jucat Jercălau – Dumitrache, Mejers, Dumitriu, Denis Radu, Mitrov, Diomande, Țicu, Bratu, Roman și Grozav, iar in cea de a doua Zima – Doua, Pătrașcu, Huja, Jefferson, Seto, Jair, Musi, Rădulescu, Paraschiv și Răducan.

Primul meci de verificare al Petrolului va avea loc pe 11 ianuarie, cu Debrecen, ocupanta poziției a cincea din prima ligă maghiară.  Următorul amical va avea loc pe 12 ianuarie cu formatia ucraineană Chernomorets Odessa.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor