Sursă foto: Sport Pictures

Petrolul Ploiești, lider în play-out-ul Superligii după o serie formidabilă de 3 victorii, nu va putea juca în cupele europene. Ploieștenii au renunțat la obținerea licența UEFA și nu vor participa la barajul pentru Conference League nici dacă își vor păstra primul loc.

Deși clasamentul le-ar fi dat mari speranțe prahovenilor că vor putea juca barajul pentru cupele europene, pentru obținerea licenței era necesară plata unor datorii până la 31 martie. Cum clubul nu a avut banii necesari, conducerea a decis să nu mai aplice pentru această licență.

Șefii „lupilor galbeni” au renunțat la cupele europene în acest an și vor să facă o echipă care  să atace playoff-ul în Superliga, în sezonul viitor, notează Playsport.

„Anul acesta, Petrolul este, totuși, departe de Europa. Ne dorim să jucăm în cupele europene anul viitor când clubul sărbătorește centenarul. E o construcție pe care o vom începe chiar de anul acesta iar sezonul viitor vom încerca să fim în play-off”Claudiu Tudor, președintele FC Petrolul

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *