Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

După ce a pierdut doar de două ori în 15 etape în prima jumătate de sezon regulat, Petrolul Ploiești începe returul de pe poziția a șasea în clasamentul la zi al Superligii, în deplasare cu Universitatea Cluj, sâmbătă de la ora 14:00.

Universitatea Cluj – FC Petrolul este unul dintre cele mai interesante partide ale etapei a 16-a, prima din returul sezonului regulat.

„Lupii galbeni” merg în Ardeal cu obiectivul clar de a demonstra din nou că sunt o echipă tare greu de doborât, dar trebuie să înfrunte dorința gazdelor de a recupera terenul pierdut în cursa lor pentru ocuparea unui loc de play-off.

Finalul turului ne-a prins într-o poziție pe care mulți dintre suporteri și-o doresc și am demonstrat că, dacă lucrurile sunt făcute corect, obiectivele pot fi îndeplinite. Au fost două înfrângeri, poate chiar ar fi putut fi mai puține, dacă ne gândim la cum am pierdut jocul de la Cluj cu CFR, dar toate acestea au rămas în urmă și trebuie să ne concentrăm doar pe ceea ce urmează. Trebuie să muncim în continuare, să rămânem umili, să scoatem tot ce putem din fiecare meci și, la final, atunci când se va trage linie, vom vedea unde vom fi.

Universitatea este o echipă cu infrastructură bună, cu o situație financiară stabilă, care și-a propus atacarea play-off-ului. Știu că practică un fotbal ofensiv, că au jucători care pot face diferența, știm care sunt punctele lor forte, dar și unde îi putem surprinde. Am pregătit bine meciul, sper ca mâine noi să fim echipa care să arătăm foarte bine, să ne facem jocul nostru obișnuit și să scoatem maximum posibil din această confruntare.

Sunt din nou ceva probleme de efectiv, vom vedea și după antrenamentul de astăzi dacă vom reuși să recuperăm și din jucătorii care acuză unele probleme de natură medicală. Dar, oricum ar fi, eu cred în forța grupului și sunt sigur că vom alinia un prim 11 competitiv!

Florin Pîrvu

Partida de mâine va începe la ora 14:00 și va fi oficiată de o brigadă alcătuită din Florin Andrei (Tg. Mureș) – Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Mihăiță Necula (București). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Arbitru VAR: Marcel Bîrsan (București). Arbitru AVAR: Adrian Popescu (Craiova). Observatori: Dan Potocianu și Marcel Savaniu.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *