logo
RNTV Live

Petrolul încearcă să transfere un fundaș de la FCSB

FOTBAL:FCSB-SABURTALO TBILISI, PRELIMINARII CONFERENCE LEAGUE (28.07.2022)
Ștefan Petre

Căutând un apărător puternic și experimentat, oficialii Petrolului au ajuns la estonianul Joonas Tamm (31 de ani), pus pe lista de transferuri de FCSB.

„Lupii galbeni” nu sunt în niciun caz dispuși să îi ofere lui Tamm 16.000 de euro/lună, cât ar fi trebuit să îi plătească Becali în noul sezon, și nici 13.000 de euro, cât a avut sezonul trecut la FCSB, dar speră să se poată înțelege la bani cu fundașul.

După ce a terminat pe locul al 8-lea (al 3-lea în play-out), Petrolul Ploiești nu va disputa barajul pentru barajul Conference League, pentru care nu obținuse oricum licența, dar caută să întărească echipa în vederea sezonului viitor.

Acoperiți de Meijers, Mathaus și Papp în acea zonă a terenului, în timp ce Huja se va putea antrena abia din iulie alături de colegi, pierzând tot anul 2023 din cauza unei probleme medicale, iar Grigore se va întoarce la Dinamo, fiindcă împrumutul a ajuns la final, cei din conducerea clubului prahovean s-au orientat, potrivit GSP, asupra lui Joonas Tamm.

Deși s-a impus la FCSB ca titular, Tamm nu a fost niciodată agreat de patronul Gigi Becali, fiind adus la echipă de managerul general Mihai Stoica. Pretențiile financiare ale estonianului reprezintă un motiv în plus pentru care bucureștenii doresc să se despartă de el.

44 de meciuri și 4 goluri a adunat Tamm pentru FCSB în actuala ediție

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor