Sursă foto: GSP

Deși galben-albaștrii nu au obținut nicio victorie în cele cinci partide de pregătire disputate în stagiul din Slovenia și Austria, delegația Petrolului a revenit în România mulțumită de randamentul jucătorilor și încrezătoare în privința noului sezon al Superligii.

Înaintea meciului de duminică, 16 iulie, contra celor de la U Cluj, în etapa inaugurală, Florin Pârvu a oferit declarații interesante presei sportive, chiar la sosirea pe aeroportul din București.

„A fost un cantonament foarte reușit. Am reușit să ne punem la punct în jocurile de pregătire în fața unor echipe care evoluează în Conference League. Toți băieții care au venit la noi au fost doriți de toată lumea. Eu cred că am făcut achiziții bune. Hanca e un jucător pe care noi ni l-am dorit, inclusiv eu.

N-aș spune că e cel mai important transfer reușit de Petrolul, dar este o achiziție bună și am așteptări de la el, la fel ca și de la ceilalți. Nu vorbim acum de play-off, vom vedea meci cu meci cum vor decurge lucrurile. Acum avem parte de liniște financiară și toată lumea este cu banii la zi!” a spus antrenorul Petrolului.

Tehnicianul a evidențiat rolul important pe care îl are Constantin Budescu în echipa sa, în urma formei arătate de atacant în cadrul perioadei de pregătire.

„Obiectivul nostru pentru acest sezon sunt locurile 7-9. Va fi un campionat foarte disputat și cred că vor fi meciuri foarte grele. Budescu e în formă și se simte foarte bine, el a fost omul cu golurile. N-a lipsit de la niciun antrenament și n-a avut niciun fel de problemă medicală!”Florin Pârvu

*INEDIT: Sergiu Hanca și Valentin Țicu, sosiți mai târziu decât colegii în cantonament, s-au și întors mai târziu, în avion cu cei de la Oțelul Galați, fiindcă nu au mai existat bilete și pentru ei.

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *