Toți dâmbovițenii, beneficiari ai venitului minim de incluziune, primesc banii până la sfârșitul lunii februarie. În total, in Dambovita sunt peste 5300 de beneficiari ai acestui ajutor. Sprijinul financiar înlocuiește venitul minim garantat și alocația pentru susținerea familiei și a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2024.

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială Dâmbovița a efectuat plata prestațiilor pentru beneficiarii Venitului Minim de Incluziune.

Suma   care a fost platită în această lună este de peste 3.300.000 lei, pentru un număr de 5360 de  beneficiari dâmbovițeni.

Calendarul plăților pentru beneficiarii dâmbovițeni înregistrați până acum) este următorul: în data de 20 februarie 2024, au fost alimentate ????????? ?????? ??? ???? ?? ????? ?????? ?̂???????? ?? ????. Î? ?????? ??????̆ ? ????? (?̂???? ?? ????????? ?̦? ?????? ?? ? ?????) ?? ???????̆ ????? ???? ?????? ???̦???, ??????? ???????̦??? ?̂???????? ?? ???̦?? ????̂??̆.

Venitul Minim de Incluziune(VMI) este un beneficiu de asistenţă socială și se acordă familiilor şi persoanelor singure aflate în situaţie de dificultate, în scopul prevenirii şi combaterii sărăciei şi riscului de excluziune socială.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *