logo
RNTV Live

Peste 20 de mașini din Constanța au anvelopele tăiate în urma unui act de vandalism

actiuni-politie-rutiera
Dumitrache Catalina

Poliția a inițiat o investigație după ce anvelopele a peste 20 de autoturisme parcate într-o zonă a municipiului Constanța au fost tăiate de către indivizi încă neidentificați.

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, polițiștii de la Secția 5 au primit o sesizare duminică dimineață cu privire la distrugerea anvelopelor unui autoturism parcat pe strada Șoseaua din Vii din municipiul Constanța.

“Ofițerii de poliție sosiți la locul incidentului au constatat că informațiile primite sunt veridice. Ulterior cercetărilor efectuate, s-a descoperit că peste 20 de alte vehicule, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, au suferit deteriorări similare la nivelul anvelopelor”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Un dosar penal a fost deschis pentru infracțiunea de distrugere, iar poliția continuă investigațiile pentru a identifica și prinde autorii acestui act de vandalism.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor