Polițiștii din Prahova au desfășurat ieri activități preventive pentru asigurarea ordinii și siguranței publice în întreg județul.

Cu o prezență sporită în zonele critice, inclusiv în municipiile Ploiești și Câmpina, și pe drumurile naționale, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea infracționalității și pentru reducerea numărului de accidente rutiere.

În urma controalelor, peste 350 de persoane au fost identificate, aproximativ 360 de autovehicule au fost verificate, iar 150 de teste cu etilotest și drugtest au fost efectuate.

Constatând diverse nereguli, au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale, însumând peste 48.000 de lei. Cele mai multe sancțiuni au fost pentru încălcări ale Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Printre abateri se numără nerespectarea limitelor de viteză, traversarea neregulamentară a pietonilor și nepurtarea centurii de siguranță.

Ca măsură complementară, au fost reținute 4 permise de conducere pentru încălcări grave ale regulilor de circulație, precum neacordarea priorității pietonilor și depășiri neregulamentare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *