POLIȚIA ROMÂNĂ: „ARESTAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI COMPLICITATE LA INTRODUCEREA ÎN ȚARĂ DE DROGURI DE RISC!”

POLIȚIA ROMÂNĂ: „Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc, fără drept.”


Aceste persoane au fost prins de către autorități în flagrant delict, succesiv, pe data de 6 martie curent, în municipiul Ploiești și în județul Dâmbovița, în timp ce ridicau colete expediate din Spania prin intermediul unei companii de curierat, în care se aflau aproximativ 17 kilograme de canabis, destinate vânzării.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 6 martie, au fost găsite și confiscate documente relevante pentru anchetă, 18.000 de euro, o cantitate de canabis, precum și alte probe.

La data de 7 martie 2024, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au decis reținerea celor două persoane pentru 24 de ore. În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

POLIȚIA ROMÂNĂ: „Suportul tehnic a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Acțiunile au fost sprijinite de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și de jandarmii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești. Vă informăm că, pe tot parcursul procesului penal, persoanele investigate beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *