Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat trei percheziții domiciliare în Arad, vizând două persoane suspectate de înșelăciune. Au fost confiscate telefoane mobile, cartele SIM, bani și diverse înscrisuri.

În urma descinderilor, au fost emise și executate trei mandate de aducere, persoanele fiind conduse la audieri. Un bărbat de 51 de ani din Arad a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața Judecătoriei Târgoviște pentru o măsură preventivă.

Suspecții ar fi înșelat mai multe victime pretinzând că sunt administratori ai unor firme, determinând angajați să retragă bani din casele de marcat și să îi depună în aparatele Self Pay. Bonurile astfel obținute erau folosite pentru alimentarea conturilor de pariuri sau achiziții online.

Prejudiciul total nu a fost stabilit, dar există victime din opt județe și București. Cercetările continuă pentru administrarea probatoriului și luarea măsurilor legale.