A inceput perioada examenelor atat pentru elevi cat si pentru studenti. Multi dintre acestia se confrunta cu probleme de concentrare care se traduc prin dureri de cap si de stomac, dar si anxietate si depresie. Medicii le recomanda elevilor suprasolicitati sa ia vitamine care ajuta imunitatea. Pe de alta parte, psihologii le recomanda sa se relaxeze, sa isi stabileasca un program pt studiu si sa gaseasca timp si pentru odihna.

A inceput perioada examenelor atat pentru elevi cat si pentru studenti. Multi dintre acestia se confrunta cu probleme de concentrare. Asa ca fiecare trebuie sa isi stabileasca exact un program de lucru, astfel incat sa treaca usor peste aceasta perioada.

Medicii le recomanda elevilor si studentilor suprasolicitati sa ia vitamine care ajuta imunitatea. Un lucru este cert: noptile pierdute, consumul excesiv de alimente si bauturi nesamatoase isi fac si ele simtita prezenta. Cafeaua, pe care multi dintre cei care studiaza o gasesc drept un aliat de nadejde, poate fi înlocuita cu freshul de portocale. La fel si ciocolata, ce poate fi substituita cu un ceai de ghimbir, care ajuta la creativitate.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *