logo
RNTV Live

Performanţe deosebite pentru secţia de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti!

jido
Erika Stoica

Secţia de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a strălucit în acest weekend la două competiții importante, aducând acasă cinci medalii, inclusiv una de aur, două de argint și două de bronz!

În cadrul Finalei Campionatelor Naționale de judo pentru Seniori, Rareş Arsenie a cucerit titlul de campion național la categoria “open”, confruntându-se într-o competiție spectaculoasă cu sportivii din categoriile de greutate -73 kg, -81 kg, -90 kg, -100 kg și +100 kg. Acesta a obținut și o medalie de bronz la categoria “-100 kg”.

Vanessa Tolea și Ioana Petraru au obținut locurile de vicecampioni naționali, iar echipa s-a completat cu performanțele lui David Ţugui și Yasmine Tomescu, care au concurat la Cupa Europeană rezervată Juniorilor 2 – U18, desfășurată la Teplice (Cehia).

David Ţugui a obținut o medalie de bronz la categoria “+90 kg”, reușind să învingă în lupta pentru podium după un parcurs impresionant. În același timp, Yasmine Tomescu a participat la categoria “48 kg”.

Aceste rezultate remarcabile demonstrează dedicarea și talentul sportvilor de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care sunt pregătiți de o echipă de antrenori profesioniști condusă de Gheorghe Savu. După competiție, cei doi sportivi se vor alătura unui stagiu internațional de pregătire.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor