Sursă foto: Câmpina TV

Campionatul Național de Atletism, cu probe combinate, a ajuns la etapa finală, care s-a desfășurat în weekend la București și a adus mari performanțe pentru atletismul câmpinean.

Atletul Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran, a devenit campion la categoria sa de vârstă, sub 18 ani, acumulând 5.447 puncte. Performanța câmpineanului care a câștigat întrecerea este cu atât mai importantă cu cât aceasta vine după doi ani de pauză, din cauza unei accidentări.

De asemenea, câmpineanul Alexandru Tilică, antrenat tot de Jenica Bran, s-a clasat pe locul al patrulea, la categoria sub 16 ani.


Gabriel Văcărescu, antrenat de Mihaela Marin, a reușit și el o performanță de apreciat. Concurent în proba de decatlon, categoria sub 18 ani, Văcărescu a fost foarte aproape să obțină medalia de bronz. A acumulat 4.553 puncte, ratând medalia doar din cauza săriturii cu prăjina.


„Oricum, sunt de apreciat toți acești sportivi, care dincolo de emoții, de probe, de adversari, au avut de înfruntat și canicula. Pentru toate aceste performanțe, toți sportivii merită toate felicitările!”Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *