logo
RNTV Live

Percheziții la Primăria Ploiești în dosarul WHITE TOWER. Primarul nu este vizat

primaria ploiesti
Erika Stoica

Autoritățile au efectuat percheziții la Primăria Ploiești în cadrul în  dosarului  WHITE TOWER ce vizează construcții ilegale și practici frauduloase . Potrivit informațiilor disponibile, primarul nu este vizat direct în această investigație.

Ancheta a pornit în urmă cu mai bine de cinci ani, în 2016, odată cu începerea construcției blocurilor din complexele imobiliare White Tower și City Gate din Ploiești. În urma investigațiilor, s-a constatat că dezvoltatorii implicați au recurs la metode ilegale pentru a-și duce la îndeplinire proiectele, inclusiv falsificarea mai multor înscrisuri.

Principalul aspect investigat este legat de faptul că dezvoltatorul imobiliar ar fi construit un număr semnificativ mai mare de apartamente decât cel prevăzut în autorizația de construire. Se pare că un bloc a fost ridicat cu 30 de apartamente în plus față de specificațiile inițiale.

Mai mult, descoperirile anchetatorilor dezvăluie că apartamentele și locurile de parcare corespunzătoare din acest bloc au fost vândute chiar și de 5 ori, generând o situație complexă și confuză pentru locatarii și proprietarii legitimi.

Conform informațiilor furnizate de către anchetatori, se bănuiește că construcția ilegală a fost posibilă prin modificarea structurii clădirii, inclusiv prin mutarea unei grinzi pentru a permite adăugarea unui etaj suplimentar, permițând astfel construcția celor 30 de apartamente.

Autoritățile au demarat investigații ample pentru a clarifica întregul tablou al acestor construcții ilegale și a stabili responsabilitățile implicate în acest caz. Mai multe detalii vor fi aduse la lumină pe măsură ce ancheta avansează și se obțin noi informații relevante.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor