În această dimineață, polițiști din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiu, bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

Recent, femeia ar fi sustras mai multe articole vestimentare din incinta unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploiești.

La ieșirea din societatea comercială, existând suspiciunea că ar fi sustras articole vestimentare, la momentul opririi în vederea verificării bagajului de către agentul de pază, aceasta l-ar fi agresat, reușind să plece cu bunurile în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum și articolele vestimentare sustrase din magazin, femeia în cauză fiind condusă la sediul poliției în vederea audierii.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoana bănuită a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *