logo
RNTV Live

Percheziții la domiciliul unui cuplu din Galați. Ar fi furat 58.000 de euro dintr-o haină lăsată pe un scaun într-un cazino din București

bani fal;i
Dumitrache Catalina

Acuzați că ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1, un bărbat şi o femeie sunt cercetaţi pentru furt calificat.

,,La data de 25 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 1 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Galaţi, la domiciliul a două persoane faţă de care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, după cum se arată într-un comunicat al DGPMB.

Se prespupune că, la data de 11 mai, profitând de neatenţia persoanei vătămate, un bărbat şi o femeie i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

,,Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, conform susei citate.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursă: Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor