Traficantii de droguri de risc, in atentia anchetatorilor. Procurorii DIICOT si politistii de la crima organizata din Dambovita au facut mai multe perchezitii. In vizor a fost un individ care vindea canabis. La descinderi, oamenii legii au gasit chiar si o minisera. Drogurile au fost vandute inclusiv la un festival de muzica.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu polițiști de la crima organizata au făcut trei percheziții domiciliare pe raza județului Dâmbovița, într-o cauză penală privind  traficul de droguri de risc.

Anul acesta, un bărbat a comercializat , în mod repetat,  canabis, cu suma de 50 lei  pentru o doză, inclusiv unor participanți la festivalul de muzică organizat în luna august, într-o localitate din județul Dâmbovița.

Pe parcursul percheziților domiciliare, au fost identificate și ridicate cantitățile de 300 grame de ramuri  canabis cu muguri,  500 grame resturi de planta, mărunțite, 6 ghivece cu plante de canabis,  recipiente cu fertilizator lichid și granulat, un sistem format dintr-o  miniseră  cu ventilator, precum și înscrisuri conținând instrucțiuni  referitoare la  cultivarea canabisului.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *