logo
RNTV Live
tymbark

Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou face recrutări în vederea participării la concursul de admitere

penitenciar femei
Erika Stoica

Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou face recrutări în vederea participării la concursul de admitere

Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere pentru Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, program de studii postliceale, învățământ militar preuniversitar, cu durata de 1 an, sesiunea septembrie 2023, pentru locurile repartizate sistemului poliţiei penitenciare, astfel:

CURSURI DE ZI, DURATA STUDIILOR 1 AN – 260 DE LOCURI, după cum urmează:

a) Specializarea SIGURANȚA DEȚINERII ȘI REGIM PENITENCIAR

– 30 de locuri – femei

– 190 de locuri – bărbați

b) Specializarea EVIDENȚĂ DEȚINUȚI

– 20 de locuri – bărbaţi și femei

c) Specializarea SECRETARIAT

– 20 de locuri – bărbaţi și femei

Concursul de admitere se organizează și se desfășoară în conformitate cu Metodologia de admitere în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, aprobată prin decizia directorului Școlii cu nr. 400052/DIR/SNTOBC/12.05.2023, întocmită în conformitate cu Metodologia-cadru de admitere aprobată prin Ordinul ministrului justiției nr. 3917/C/2021.

Toate actele normative, precum și toate anunțurile și planificările privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere pot fi vizualizate pe pagina de internet a școlii: www.anp.gov.ro – secțiunea „Unități penitenciare” / „Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna” – penultima din lista de unități.

Informaţii  suplimentare se pot obţine de pe pagina oficială a Administrației Naționale a Penitenciarelor www.anp.gov.ro – sau telefonic la numărul  0244/381254, 380770/ Fax: 0244/380345 int.144, Biroul Resurse Umane și Formare Profesională – Penitenciarul deFemei Ploieşti – Târgşorul Nou.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor