logo
RNTV Live

Pe un câmp din Ploieşti a răsărit un depozit ilegal de deşeuri reciclabile. Ce spun poliţiştii locali despre el/ GALERIE FOTO

Depozit ilegal de deşeuri reciclabile
Mihai Constantinescu

Depozit ilegal de deşeuri reciclabile

Pe un câmp din Ploieşti a răsărit un depozit ilegal de deşeuri reciclabile. Acesta a fost descoperit de către polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Serviciului Ordine Publică, în această dimineaţă.

Deşeurile reciclabile au fost descoperite la intersecția străzilor Crâșmărițelor, Cuptoarelor și Lucernei, pe un teren neîngrădit. Poliţiştii au dat peste aproximativ 500 kg deșeuri din sticlă și peste 850 kg deșeuri din plastic.

Materialele reciclabile proveneau din sistemul de precolectare selectivă amplasat în municipiul Ploiești. Au fost strânse în mod ilegal de persoane neautorizate, în vederea valorificării.

În ajutor au fost chemaţi şi lucrătorii operatorului de salubritate. Aceştia au ridicat deșeurile reciclabile și au igienizat zona.

 Astfel de acțiuni ale Poliției Locale Ploiești au caracter permanent. Toate cartierele orașului sunt monitorizate în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești, se specifică într-un comunicat al Poliţiai Locale Ploieşti

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor