Sportivii de la CS Târgoviște, de opt ori pe podium în Anglia, la turneul Elite International Karate Open. Cel mai important rezultat a fost obținut de Ștefania Huiu. În concursul de kumite junioare Open, talentata sportivă a obținut medalia de aur.

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au strălucit din plin în Anglia! La ediția din acest an a turneului internațional Elite International Karate Open, sportivii clubului targovistean au urcat de opt ori pe podiumul de premiere în urma evoluțiilor pe care le-au avut la Harlow, orașul gazdă al competiției.

Dintre elevii antrenați de Ionuț Munteanu, cel mai important rezultat a fost obținut de Ștefania Huiu. În concursul de kumite junioare Open, talentata sportivă a obținut medalia de aur. În schimb, în concursul de kumite junioare, la categoria 59 de kilograme, karateka a cucerit medalia de bronz.

Din Anglia, cu argint a revenit acasă Andrei Alexandru. Medalii de bronz, pe lângă Ștefania Huiu, au mai fost obținute de Fabian Constantin, Alexandru Soare, Anastasia Dinu, Darius Gavriș și echipa de kumite cadeți, formată din Fabian Constantin, Darius Gavriș și Andrei Alexandru.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *