Salvamont Cluj a pus la cale un nou traseu ce va fi inaugurat pe data de 28 octombrie

Minunatele culori ale toamnei din Apuseni, văzute din defileul Someșului Cald și din șase puncte de belvedere din creasta de deasupra, ne ”obligă” să inaugurăm noul traseu Rusești- Dâlboacă- Colții Șoimului-Rusești sâmbătă, 28 octombrie, cam singura zi fără ploaie din a doua jumătate a săptămânii acesteia. – anunta echipa pe pagina de facebook Salvamont Salvaspeo Cluj.

Astfel aveti sansa să participați la deschiderea oficială a spectaculosului traseu sâmbătă, de la ora 10, dacă sunteți un iubitor de munte, drumeții, alergare montană, fotografii de toamnă sau plimbări cu familia sau prietenii. Traseul circuit are aproximativ 12,5 km, o diferență de nivel cumulată de aproximativ 700 de metri, este marcat cu punct roșu și este omologat de Ministerul Turismului ca fiind ușor.

În mod neobișnuit, de această dată, se va oferi un tur ghidat pe tot circuitul asigurat de salvamontiștii clujeni.

Echipa a anuntat ca doritorii să anunte în mesageria paginii sau în comentarii la postare dacă vor sa participe la inaugurare și parcurgerea acestui traseu spectaculos din județ.

Un avantaj suplimentar este că puteți alege să începeți circuitul de la două puncte diferite – fie de la defileul Someșului Cald, din Rusești, fie de la Dealul Mare, de la Colții Șoimului, în zona punctelor de belvedere de pe creastă.

Vă așteptăm cu drag și vă rugăm să ne comunicați numărul de participanți pentru a putea organiza evenimentul corespunzător. Detaliile suplimentare privind echipamentul necesar, ce trebuie să aveți la voi, împărțirea în două grupe (dacă este necesar), locurile de parcare, etc., le vom comunica joi, când vom reveni cu ultimele informații. – mai precizeaza organizatorii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *