logo
RNTV Live

Pe data de 20 septembrie nu vei putea cumpăra bilete de tren online!

circulatie-blocata-pe-valea-prahovei-din-cauza-trenului-care-a-luat-foc-in-localitatea-brazi-18772165
Constantin Corina

Pe data de 20 luna aceasta, călătorii nu vor putea cumpăra bilete de tren online din cauza unor lucrări de mentenanță, anunță CFR Călători.

Potrivit CFR Călători, aplicația online va fi oprită între orele 0:00 și 24:00.

Aplicaţia de cumpărare online a biletelor va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanţă. Pasagerii care au achiziţionat bilete online pentru efectuarea călătoriei în data de 20.09.2023 vor putea călători prezentând în tren, digital sau fizic, biletul format pdf primit prin mail sau descărcat din aplicaţie înainte de ora 0:00 a zilei de 20.09.2023 – spun reprezentanţii CFR Călători.

De asemenea, călătorii care au cumpărate bilete online şi care doresc modificarea/renunţarea călătoriei o pot face în afara acestui interval de întrerupere. “Pentru orice problemă legată de acest aspect călătorii pot scrie la bileteonline@cfrcalatori.ro”, se mai spune în anunţ.

„Această ultimă etapă, survine după implementarea protocoalelor de servicii și structuri Web API, în sistemele informatice ale celor doi operatori de transport (OTF-C), respectiv CFR-Călători SA și Transferoviar Călători S.R.L, care au transmis acceptanța finală de participare la acest sistem dinamic și complex.”, au transmis reprezentanții ARF.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor