logo
RNTV Live

Pe 28 aprilie, Ploiești Shopping City găzduiește la Cinema City o proiecție specială a documentarului NASTY, în prezența echipei de producție

Nasty-1080×1080 (2)
Erika Stoica

NASTY, documentarul savuros despre viața și cariera legendarului Ilie Năstase, a ajuns la Ploiești Shopping City, iar pe 28 aprilie, ploieștenii vor avea ocazia de a-i cunoaște pe membrii echipei de producție a documentarului, în cadrul unei proiecții speciale.

NASTY aduce în prim plan momente memorabile din cariera lui Năstase și include interviuri cu alți titani ai tenisului, precum Rafael Nadal, Björn Borg și Nadia Comăneci.

Proiecție NASTY în prezența echipei

Turneul național de promovare, organizat de Transilvania Film și Cinema City, va include proiecții speciale în diverse orașe din țară, inclusiv Ploiești.

Astfel, duminică, 28 aprilie, de la ora 19:00, ploieștenii sunt invitați la o vizionare specială în prezența echipei, la Cinema City din Ploiești Shopping City. Publicul va avea ocazia să discute, după film, cu regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu sauTudor D. Popescu. Biletele sunt disponibile AICI.

Ilie Năstase a dominat scena tenisului românesc și mondial în anii ’70. Pe lângă talentul pur, el s-a impus printr-un stil de joc electrizant, iar personalitatea sa excentrică și temperamentul vulcanic, adesea controversat, i-au adus o faimă aparte. Showman prin excelență, Mr. Nice’n’Nasty a revoluționat sportul alb cu aplombul unui veritabil rockstar.

Documentarul NASTY reușește să surprindă esența lui Ilie Năstase, unul dintre cei mai carismatici și controversați sportivi ai tuturor timpurilor, și să ilustreze impactul său asupra tenisului mondial. Cu imagini de arhivă remarcabile și interviuri exclusive cu mari nume ale tenisului, documentarul este o incursiune emoționantă într-o viață dedicată sportului și pasiunii.

Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.  Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor