Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a exprimat sâmbătă convingerea că formațiunea politică care va câștiga toate cele patru rânduri de alegeri din acest an va conduce România pentru următorul deceniu. Într-un discurs susținut la conferința de alegeri a PSD Satu Mare, Stănescu a subliniat importanța victoriei în toate aceste scrutine și a felicitat conducerea partidului pentru eforturile depuse.

„Eu cred că cine va câștiga toate aceste alegeri, toate cele patru rânduri de alegeri, va conduce România zece ani”, a afirmat Stănescu. El a adăugat că PSD nu are „absolut nicio scuză” pentru a nu câștiga toate rundele de alegeri și a subliniat importanța funcțiilor publice ocupate de membrii PSD la nivel județean.

Stănescu a evidențiat că PSD a demonstrat competență în guvernare și că formațiunea este pregătită să preia conducerea țării în urma alegerilor. El a recunoscut și situațiile dificile cu care s-a confruntat PSD în perioada guvernării, menționând evenimente precum „azilele groazei”, dar a felicitat conducerea actuală a partidului, inclusiv pe Marcel Ciolacu, pentru abordarea pozitivă și răbdarea de care au dat dovadă.

Secretarul general al PSD a subliniat că PSD trebuie să profite de toate condițiile favorabile și să câștige bătăliile electorale, inclusiv la nivel local. El a exprimat speranța că, în 2024, partidul va ocupa mai multe funcții în diverse instituții. Stănescu s-a declarat convins că PSD va rămâne la guvernare și după alegerile din acest an.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *