Accidentul în care patru persoane rănite a avut loc pe DN7.

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs azi-noapte, pe DN7, în localitatea Tuțulești, Vâlcea. În accident au ffost implicate două autoturisme. Unul dintre șoferi era beat. El a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști.

IPJ Vâlcea: „Azi-noapte, în jurul orei 2.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu mai multe victime. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între două autoturisme pe DN 7, km 220+700m, în localitatea Tuțulești. În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane, un conducător auto și alți trei pasageri din același autoturism. După producerea evenimentului rutier, unul dintre cei doi conducători auto ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat la scurt timp de polițiști. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ pentru unul dintre aceștia, iar pentru celălalt a rezultat valoarea de 0,40 mg/ l alcool pur în aerul expirat”.

Șoferul băut a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul recoltării de probe biologice.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *