Sursă foto: Liga 2 - ProSport

Miercuri, divizionara secundă Chindia Târgoviște a prezentat patru noi achiziții perfectate în această vară, doi dintre noii fotbaliști ai grupării dâmbovițene fiind în lot încă de la reunirea efectuată fix în urmă cu o lună, la 26 iunie.

Jucătorii Ionuț Anișorac, Alberto Călin, Luca Manolache și Alin Boțogan au semnat cu echipa dâmbovițeană. Dintre aceștia, Călin și Manolache au fost în lot încă de la primul antrenament condus de Dragoș Militaru.

Dintre cei patru fotbaliști, singurul care a mai jucat în Liga 2 este mijlocașul ploieștean Alin Boțogan (19 ani), împrumutat de la Petrolul, club pentru care a prins 2 jocuri în ediția 2020-2021 a ligii secunde și 8 partide în sezonul 2021-2022. În campionatul trecut a fost împrumutat la Unirea Slobozia, unde a avut 20 de apariții în Liga 2 și a marcat 1 gol.

Mijlocașul Luca Manolache (18 ani) este originar chiar din Târgoviște și vine de la FCSB, unde a evoluat inclusiv în echipa de seniori, în sezonul 2021-2022 de prima ligă. A debutat în minutul 90+1, luându-i locul lui Octavian Popescu, în meciul FCSB – CFR Cluj 3-1, disputat la Buzău, în data de 22 mai 2022.

Alberto Călin (18 ani) este un mijlocaș originar din Câmpina, care vine de la U Craiova, club unde a prins, tot la seniori, 13 minute într-un joc din prima ligă (Dinamo – U Craiova 1-6, la 10 februarie 2022).

În fine, la dâmbovițeni a ajuns sub formă de împrumut de la UTA și fundașul de 18 ani Ionuț Anișorac.

„Mult succes la Chindia Târgoviște!”, le-au transmis oficialii celor patru jucători.

Sursă: Liga 2 – ProSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *