logo
RNTV Live

Patru talente de la CSM Petrolul Ploiești, chemate la naționalele “U16” și “U18” ale României!

17805367113950793019
Erika Stoica

Trei jucători de la CSM Petrolul Ploiești au fost convocați la lotul național de baschet „U16” al României, sub îndrumarea antrenorilor Ionuț Ivan, Elena Florea, Loredana Munteanu și Robert Munteanu. David Rașoga, Federico Diaconescu și Vlad Borcan sunt cei trei sportivi care vor reprezenta echipa României în cadrul unei noi acțiuni pregătitoare, programată între 27 aprilie și 3 mai, chiar la Ploiești. Aceștia au participat și la stagiul anterior al naționalei, început tot în Ploiești și continuat cu trei meciuri de verificare desfășurate la Belgrad.

Acțiunea din Ploiești va consta exclusiv în antrenamente și face parte din programul de pregătire pentru Campionatul European U16, Divizia B, care va avea loc între 8 și 17 august la Skopje, în Macedonia de Nord. România va concura în Grupa C alături de echipele din Slovacia, Marea Britanie, Irlanda, Danemarca și Norvegia.

Într-o altă veste, Petru Voiculescu a fost convocat la lotul național „U18” și va participa la un stagiu centralizat în București, între 28 aprilie și 3 mai, la Complexul Sportiv Național „Arcul de Triumf”. Alături de el, pe lista antrenorilor Cătălin Ștefănescu și Alexandru Gliga se regăsesc și Codruț Dinu și George Angelian, însă cei doi vor rămâne pentru a juca în echipa de seniori a CSM Petrolul Ploiești în play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin – Getica 95.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor