Patru persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc vineri pe DN 14, la ieşire din localitatea Şeica Mare spre Ruşi, în judeţul Sibiu.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu (IPJ Sibiu), accidentul s-a produs atunci când o tânără de 22 de ani, care se afla la volanul unui autoturism şi se îndrepta spre Mediaş, a virat la stânga pentru a intra într-o staţie de carburant. În momentul virajului, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 51 de ani.

În urma impactului, cei doi şoferi şi cei doi pasageri din al doilea autoturism, o femeie de 42 de ani şi un tânăr de 16 ani, toţi din Dârlos, au fost răniţi şi transportaţi la spital conştienţi.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu a asistat medical femeia de 42 de ani, care avea un traumatism lombar, şi pe tânărul de 16 ani, care prezenta un traumatism la membrul superior. Aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu şi Centrul de Primiri Urgenţe Luther din Sibiu.

De asemenea, bărbatul de 51 de ani din al doilea autoturism a necesitat descarcerarea din maşină de către echipajele de intervenţie. El a fost preluat de echipajul SMURD cu medic şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, fiind conştient şi prezentând un traumatism cranio-cerebral şi multiple traume.

O tânără de 22 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit o plagă la picior şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Pompierii au fost prezenţi la locul accidentului pentru a gestiona scurgerile de combustibil şi pentru a asigura măsurile de protecţie şi securitate la incendiu.

Traficul a fost blocat în zonă pe durata intervenţiei echipajelor de salvare şi a anchetei poliţiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *