Patru minori cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, originari din Ucraina, care se aflau în custodie în același locuință din Certeze, județul Satu Mare, au fost raportați ca dispăruți, după ce au plecat și nu s-au mai întors la domiciliu.

Poliția din Satu Mare a dat publicității, duminică, datele de identificare ale celor patru copii.

Ilie Cazac, în vârstă de 11 ani, are aproximativ 1.5 metri înălțime, o greutate de aproximativ 35 de kilograme, ochi căprui și păr șaten scurt. La momentul dispariției, purta o geacă neagră și un rucsac roșu.

Macsin Gallimullin, în vârstă de 12 ani, are aproximativ 1.5 metri înălțime, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, ochi căprui și păr șaten scurt. La momentul dispariției, purta o geacă neagră.

Tetiana Jabenko, în vârstă de 15 ani, are aproximativ 1.55 metri înălțime, o greutate de aproximativ 43 de kilograme, ochi căprui și păr șaten de lungime medie. La momentul dispariției, purta o geacă gri, pantofi sport roșii și un rucsac portocaliu.

Mykola Punk, în vârstă de 14 ani, are aproximativ 1.55 metri înălțime, o greutate de aproximativ 48 de kilograme, ochi căprui și păr șaten scurt. La momentul dispariției, purta o geacă albastră, blugi verzi și un rucsac portocaliu.

Acești patru copii au fost văzuți ultima dată părăsind locuința în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a făcut un apel la oricine are informații relevante care pot ajuta la găsirea lor să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *