logo
RNTV Live

PATRU CENTURI SCOASE LA LICITAȚIE

Daniel

Consiliul Judeţean Prahova a scos la licitație proiectele prin care se vor construi centurile de ocolire a localităților Comarnic,Azuga, Mizil şi Păuleşti. Autoritățile județene speră ca până la finele lunii martie să fie desemnați câștigătorii licitațiilor.

Cele mai importante proiecte prin care se dorește decongestionarea traficului din județul Prahova se află în prezent în procedură de licitație.

De altfel, în lucru se află și proiectul privind varianta ocolitoare Băneşti – Valea Doftanei, dar și varianta de ocolire a orașului Vălenii de Munte.

Un alt proiect important pe care Consiliul Județean Prahova îl are desfășurare reprezintă Pasajul de la Buda, proiectul  fiind blocat în urma unei contestații.

Conducerea Consiliului Județean Prahova speră ca respectivele șosele ocolitoare ale localităților prahovene să fie realizate în maxim doi ani.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor