Incendiu puternic in comuna Aricestii Rahtivani, luni seara. Patru case, anexe si grajduri au fost cuprinse de flacari. Doua persoane au suferit atacuri de panica. Incendiul se pare ca a pornit dupa ce unul dintre proprietari a dat foc la mai multe materiale in una dintre curti, flacarile fiind apoi scapate de sub control.

Incendiu a izbucnit în satul Nedelea. Flăcările au cuprins patru case anexe gospodărești și grajduri. Opt autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru stingerea focului, suprafața aproximativă cuprinsă de flăcări fiind de aproximativ 1000 mp. În cele din urmă, echipajele ISU au reușit să stingă incendiul. Nu au fost înregistrate victime, însă două persoane au suferit atacuri de panica, fiind asistate la fața locului.

Cauza probabilă a incendiului a fost reprezentată de prezența focului deschis în spații deschise. Mai exact, s-a dat foc la anumite materiale în una dintre curți, printre acestea și deșeuri menajere, mase plastice, iar focul s-a propagat cu repeziciune la un gard din lemn, ulterior cuprinzând anexele și casele afectate.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *