Cornel Dinicu, patronu Ferme Dacilor unde au ars de vii opt oameni, a lansat noi acuzații la adresa autorităților în legătură cu incendiul tragic care a avut loc la pensiunea sa. Acesta și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că nu a obținut autorizația de funcționare, aruncand vina asupra autorităților locale. Potrivit lui Dinicu, acest impediment ar fi avut consecințe tragice, întrucat în momentul incendiului, pensiunea neavand autorizație de funcționare.

Noua ipoteză a lui Cornel Dinicu privește cei doi cetățeni moldoveni, angajați recent la pensiune. Acesta afirmă că cei doi nu au fost audiați pană în prezent, ceea ce aduce suspiciuni asupra implicării lor în declanșarea incendiului. Conform spuselor sale, cei doi ar fi fost cazați la parterul unei dintre casele pensiunii în momentul izbucnirii tragediei.

Patronul Fermei Dacilor a subliniat că nu dorește tratament preferențial din partea autorităților, dar, în același timp, își exprimă nemulțumirea față de presupusele piedici întampinate în obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționarea pensiunii.

Cert este că, în prezent, Cornel Dinicu se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *