logo
RNTV Live

Patinoarele în aer liber din Brașov se vor deschide!

Distracţie la patinoar
Tudor Teodora

Începând cu această perioadă, turiștii și localnicii din Brașov se bucură de două patinoare în aer liber în municipiul situat sub Tâmpa. Ambele au fost inaugurate în acest an de Moș Nicolae, mai devreme decât în anii precedenți, grație condițiilor meteorologice favorabile.

Astfel, marți seara a fost deschis cel mai mare dintre cele două patinoare în aer liber, situat la Baza Sportivă Olimpia, printr-un eveniment susținut de patinatorii secțiilor de hochei și patinaj artistic ale Clubului Sportiv Corona Brașov.

Miercuri, începând cu ora 17:30, a fost inaugurat și patinoarul din Piața Sfântul Ioan, amenajat de Primăria Brașov. Cu ocazia deschiderii festive, publicul a fost invitat la momente artistice, incluzând colinde și muzică folk, precum și o demonstrație a echipei de juniori de la Corona. Intrarea publicului în prima zi a fost gratuită la ambele patinoare, unde au fost disponibile 400 de perechi de patine, ce pot fi închiriate contra sumei de 20 de lei.

Patinoarul Olimpia, deschis până în primăvară, va funcționa atât timp cât există interes din partea publicului și condițiile meteorologice permit acest lucru, conform anunțului Consiliului Județean Brașov, de care aparține baza sportivă. Tarifele rămân aceleași ca în anul precedent, fiind de 15 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți.

În acest sezon, la Olimpia au fost introduse noutăți, precum sistemul de sonorizare și iluminarea festivă deasupra gheții. În premieră, patinoarul din Piațeta Sfântul Ioan a amenajat în interiorul ringului un brad împodobit. Aici sunt disponibile gratuit 200 de perechi de patine.

Ambele patinoare vor fi deschise în fiecare zi a săptămânii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor