logo
RNTV Live

Participă și tu la proiectul ,,Lumea lui Creangă” pe data de 1 martie, inițiativă a Casei de Cultura ,,Ion Luca Caragiale” a municipiului Ploiești

426607148_874454897938808_2512068125778289489_n
Constantin Corina

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” desfășoară o serie de proiecte la nivel național, proiecte ce își propun să faciliteze schimbul cultural și educațional între diferite asociații și/sau instituții de cultură și de învățământ.

În acest sens, la împlinirea a 187 de ani de la nașterea scriitorului Ion Creangă, elevii și profesorii din Municipiul Ploiești sunt invitați să marcheze această zi importantă alături de Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” și Proiectul Cultural “Lumea lui Creangă”.

Activitatea se va desfășura în data de 1 martie 2024.

Proiectul se adresează elevilor din ciclurile de învățământ preșcolar, primar și gimnazial din Municipiul Ploiești.

Proiectul are ca obiective generale afirmarea și promovarea operei marelui nostru povestitor, Ion Creangă.

Înscriere

Pentru evaluarea proiectului, se va întocmi un proces-verbal, însoțit de maxim 5 fotografii, în format jpeg., din care să reiasă activitatea desfășurată.

Materialele vor fi trimise până la data de 05 martie 2024, ora 16:00, pe adresa de email: cristina.casadeculturaploiesti@gmail.com. În procesul verbal se vor specifica, în tabel, numele cadrelor didactice implicate, clasa, numărul de elevi participanți și tipul de activitate realizată.

Pentru detalii și regulament accesați acest link.

Proiectul intră sub egida Ploiesti – Capitala Tineretului din Romania 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor