logo
RNTV Live

Papa Francisc face apel către Vladimir Putin să oprească „această spirală a violenței și a morții”

cq5dam.thumbnail.cropped.750.422
Marin Ana

Duminică, într-un discurs ținut în Piața Sfântul Petru, Papa Francisc a făcut duminică un apel către președintele rus Vladimir Putin să oprească „această spirală a violenței și a morții” în Ucraina și a spus că este „absurd” ca lumea să riște un conflict nuclear.

„Apelul meu se adresează în primul rând președintelui Federației Ruse, rugându-l să oprească această spirală de violență și moarte, chiar și din dragoste pentru propriul popor”, a spus Papa.

„Pe de altă parte, îndurerat de suferința enormă a populației ucrainene în urma agresiunii pe care a suferit-o, adresez un apel la fel de plin de speranță președintelui Ucrainei pentru a fi deschis la orice propunere serioasă de pace”, a mai spus el.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Papa Francisc, mesaj direct către Vladimir Putin și Volodimir Zelenski: Opriți această spirală a morții – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

COREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor