Criminala de doar 18 ani și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii. Oroarea s-a petrecut sambătă în Mangalia unde cele doua fete erau angajate la un hotel. Cele două intenționau să facă rost de bani, dar lucrurile au luat cu totul un alt drum.

Alina Elena a fost ucisă cu sange rece în camera de hotee chiar de Loredana Imediat după crimă, aceasta ar fi ghemuit trupul într-o valiză, a chemat un taxiu și a abandonat trupul în parcul din Mangalia de unde, într-un final, s-a aflat toată povestea crimei.

Potrivit digi24, pe camerele de supraveghere de la Primăria Mangalia se vede cum Loredana trăgea valiza pe alei, până a ajuns în parc. Acolo a lăsat cadavrul sub o bancă, iar apoi s-a întors la hotel. A făcut curat și a scăpat de arma crimei, un cuțit. Duminică dimineață s-a dus la muncă, iar la sfârșitul programului a fost ridicată de polițiști. A fost audiată mai multe ore și și-a recunoscut faptele.

Fata ucisă a vut viață grea pană în ultima clipă. Provenea dintr-o familie numeroasă, iar tatăl alcoolic o bătea cu regularitate. În urmă cu trei ani declara: „Noi nu am știut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam,  plânși și nemâncați, am făcut foamea mulți ani la rând, potrvit sursei citate.

Alina Elena era copilul de suflet al omului de afaceri Ionel Sandu, care o ajuta cu bani încă din clasa a IX–a, fiind salvată să nu ajungă într-un centru de plasament.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *