După finalizarea proiectului Massif desfășurat în prima parte a lunii martie în Poiana Brașov, echipa din spatele festivalului Untold își propune să organizeze noi evenimente în aceeași zonă.

În acest sens, în cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi, va fi discutat un proiect de hotărâre prin care se intenționează să se adauge un act adițional la protocolul de colaborare semnat deja în 2021 cu Primăria Brașov.

„Obiectul prezentului act adiţional constă în definirea de către părțile semnatare a drepturilor și obligațiilor acestora ce deriva din dorința de organizarea de către societatea Massif Estate SRL, în colaborare cu municipiul Braşov, în anul 2024 a următoarelor evenimente cultural-artistice, organizate sub denumirea de «Festination» şi «Festival». Perioada de desfăşurare a evenimentelor este următoarea: pentru Festival perioada: 15 februarie – 31 martie 2024 (festivalul în sine desfășurându-se între 14-17 martie 2024) și pentru Festination perioada: 1 noiembrie 2023 – 15 aprilie 2024 care cuprinde perioada de timp necesară pregătirii evenimentelor, derularea evenimentelor, precum şi perioada necesară eliberării locului de desfăşurare”, se precizează în contractul ce va fi încheiat de către organizatori cu primăria.

Cei de la Untold ar urma să închirieze de la Primărie mai multe spații, respectiv platoul Ruia, unde s-a derulat anul trecut Massif, dar și centrul de agrement și parcarea mare din Poiana Brașov, conform BizBrașov.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *